Ce vă oferim
Rețetă brânză de burduf
Branza de burduf reprezintă sortimentul cel mai vechi de branză cunoscut la noi, a cărei preparare este legată de valorificarea laptelui de oaie în cadrul stânilor, în zona de munte, mai ales în Carpaţii Meridionali.
Citește mai mult
Cum se prepară cheagul?
Coagularea laptelui (închegarea) este o fază importantă în procesul de preparare a brânzeturilor, realizându-se cu ajutorul unei enzime (ferment), denumit cheag, care face ca laptele să treacă din stare lichidă în stare gelificată, sub formă de coagul.
Citește mai mult
Rețetă de brânză telemea
Brânza telemea, cunoscută şi sub denumirea de brânză albă sau brânză de Brăila, este un produs care s-a răspândit mult la noi în ţară, în prezent fiind unul dintre sortimentele de brânză deosebit de apreciate.
Read More
Magazin Online de produse lactate
Realizăm artizanal produsele Nickforall din lapte proaspăt de la vaci crescute de noi cu cereale, fân şi lucernă de pe terenurile proprii. Folosim procese manuale şi reţete proprii, gândite de noi după ceea ce se întâmpla în bucătăriile de odinioară. Prin modul în care facem lucrurile încercăm să aducem echilibru între ritmul alert în care trăim şi hrana sănătoasă: produse naturale, cât mai hrănitoare ajung în casa ta pe cel mai drept şi scurt drum.
Către magazin