Despre ferma noastra

Origini.

Ferma noastră își are originea în tradițiile pur românești și obiceiuri bine păstrate în sufletele noastre. Totul a început din copilărie când agricultura și cresterea animalelor erau principalele ocupații ale zilei. Acum, peste 30 de văcuțe pasc în aer liber pe pajiştile cu iarbă verde, proaspătă, din zona Cașin – Onești. Ele sunt libere pe tot parcursul anului şi petrec cea mai mare parte a lunilor de primăvară, vară şi începutul toamnei la păşune.

Produse naturale.

Realizăm artizanal produsele Nickforall din lapte proaspăt de la vaci crescute de noi cu cereale, fân şi lucernă de pe terenurile proprii. Folosim procese manuale şi reţete proprii, gândite de noi după ceea ce se întâmpla în bucătăriile de odinioară. Prin modul în care facem lucrurile încercăm să aducem echilibru între ritmul alert în care trăim şi hrana sănătoasă: produse naturale, cât mai hrănitoare ajung în casa ta pe cel mai drept şi scurt drum.
f
m

Procesarea naturală.

Nu folosim chimia de sinteză, potenţiatorii de aromă şi gust sau conservanţi chimici. Utilizăm mixul propriu de mirodenii naturale, unic pentru fiecare produs. Păstrăm cât mai intacţi nutrienţii din materia primă, alegem metodele de conservare cele mai puţin distructive şi, unde este posibil chiar niciun fel de conservare, condiţionat de respectarea unui regim termic adecvat.

Conservare naturală.

Lăsăm nutrienţii şi enzimele din ingrediente să îşi facă rolul natural de pregătire şi conservare al produsului. De aceea, avem mare grijă la mediul de păstrare: temperatură şi umiditate controlate. Şi la final ambalarea în vid sau în recipienţi închişi cât mai etanş.
0
    0
    Vezi coșul
    Coșul tău este gol.Întoarce-te la magazin